Huurderscafé + Jaarvergadering 2019

30 maart 2019

Als Participatieraad van Nijestee kijken we terug op een zeer geslaagd huurderscafé en jaarvergadering. Deze vond op woensdag 20 maart jl. plaats.

Allereerst vanwege het grote aantal huurders dat deze avond bezocht: maar liefst vijfenzestig! Voor een vol auditorium met huurders startten we met een terugblik over 2018 en keken we vooruit naar onze geplande werkzaamheden in 2019. Ook huurderscommissaris Jelle Tiemersma heeft haar rol als lid van de Raad van Commissarissen toegelicht. Na het beantwoorden van een aantal vragen uit de zaal, was het hoog tijd om een verdieping lager te genieten van een heerlijk stamppotbuffet. Tegelijkertijd gingen we met huurders in gesprek over wat er speelt in en rondom de woning. Daarnaast hebben bijna alle aanwezigen een vragenlijst ingevuld, waarop cijfers konden worden gegeven voor onderwerpen als ‘wooncomfort’, ‘woonomgeving’, maar ook ‘Nijestee’ zelf.

Al met al zijn we door deze avond een fijne en interessante ervaring én een berg aan informatie rijker, waarmee we dit jaar verder aan de slag kunnen om de belangen van de huurders van Nijestee zo goed mogelijk te blijven behartigen. Iedereen erg bedankt voor de bijdrage. Graag tot een volgende keer!

       

       

        

 

Deel via
\

Reageer